top of page

DE MONSTERS

KOMEN ER AAN

Vorig jaar maakte ik kennis met het lesgeven op de school van mijn kinderen. Ik ben begonnen met een tekenles te geven welke aansloot bij het thema van die maand. Ik vond dat zo leuk om te doen dat ik besloot om vaker les te komen geven. Het viel mij op dat de kinderen onzeker zijn over hun tekenkunsten en al vrij snel roepen “maar ik kan helemaal niet tekenen”. Dat vind ik jammer. Daarom wil ik graag de kinderen de basis leren van het tekenen. Iedereen kan tekenen alleen soms heb je er een beetje hulp bij nodig. Ik geef dat met monsters. 

Monsters hebben geen vast uiterlijk en kunnen eruit zien zoals kinderen dat willen. Tijdens de lessen leer ik de kinderen anders te kijken naar de wereld en uiting te geven aan hun fantasie en creativiteit. Er is veel te ontdekken in de wereld van deze bijzondere wezens.

Ik ben Sigfrid van Driel, vader van Max, Mila en Mika. Gek op het spelen van videogames, HipHop, SciFi, monsters, draken, tekenen en mijn bijzondere vrouw Jessica. En ook nog directeur van grafisch ontwerpbureau Senzie.

Meer weten? Stuur een mail.

bottom of page